Glutenvrij Brood Bakken - Compleet Cursuspakket

Leer Glutenvrij Brood Bakken als een PRO met alle tips, tricks & tutorials! Levenslang toegang tot de broodbakschool.
✨ VANDAAG 77% KORTING ✨Glutenvrij Brood Bakken - Compleet Cursu...

Jan Jansen

"Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten, instructievideo’s en beschrijving kan het niet misgaan. Een goed glutenvrij brood maken is met deze cursus voor iedere thuisbakker mogelijk"

Nienke van As

"Onze dochter Danique heeft coeliakie en wil niks liever dan gewoon mee eten met de rest van het gezin. Ik heb veel geleerd en heel veel zin en kennis gekregen om mijn broodbak kunsten te gaan verbeteren. Zodat we met z'n allen kunnen smullen van heerlijk glutenvrij brood. Echt een super cursus!"

Aline Haverkamp

"De cursus van Marije bakt brood is een absolute aanrader! Niet alleen is het succes van heerlijk brood een goede reden, het brood smaakt fantastisch. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Geeft goede adviezen. Het maakt van bakken van brood een feestje (en daarna het eten nog meer!)"

Lenneke Corsten

"Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!"