Bak Je Eigen Brood - Glutenvrij Starterspakket - ACTIE 💥

Hét pakket voor iedere thuisbakker om voortaan het Allerlekkerste Glutenvrije Brood zelf te maken! Alle recepten zijn 100% plantaardig, sojavrij, lactosevrij, maïsvrij, suikervrij & natuurlijk helemaal zonder gluten!
VANDAAG met 80% BLACK FRIDAY KORTING

Basiscursus Glutenvrij Brood Bakken € 79,00
E-book Spread the Love € 19,95
Lidmaatschap Glutenvrij Gilde € 19,95
Marije's Persoonlijke Bakhulp € 99,00
Totale waarde € 217,90
€ 170,90 korting Nu € 47,00
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Voeg toe aan je bestelling
Besteloverzicht

"Met deze cursus is het bakken van een glutenvrij brood een eitje. Met de duidelijke recepten, instructievideo’s en beschrijving kan het niet misgaan. Een goed glutenvrij brood maken is met deze cursus voor iedere thuisbakker mogelijk."

Jan Jansen

"Onze dochter Danique heeft coeliakie en wil niks liever dan gewoon mee eten met de rest van het gezin. Ik heb veel geleerd en heel veel zin en kennis gekregen om mijn broodbak kunsten te gaan verbeteren. Zodat we met z'n allen kunnen smullen van heerlijk glutenvrij brood. Echt een super cursus!"

Nienke van As

"De cursus van Marije bakt brood is een absolute aanrader! Niet alleen is het succes van heerlijk brood een goede reden, het brood smaakt fantastisch. Ook omdat Marije je meeneemt in het proces, is heel volledig en duidelijk en bij vragen erg goed bereikbaar. Geeft goede adviezen. Het maakt van bakken van brood een feestje (en daarna het eten nog meer!)".

Aline Haverkamp

"Voor het eerst in 3 jaar glutenvrij eet ik nu brood dat ik écht lekker vind. Met een duidelijke uitleg en stap-voor-stap leer je hoe je je eigen overheerlijke glutenvrije brood kan bakken! Met échte ingrediënten! Ik ben helemaal enthousiast!"

Lenneke Corsten