Combideal: Desem compleet

Leer een eigen desemstarter maken én succesvol desembrood bakken met de tips, tricks & tutorials in de online Cursus Zelf Desem Maken en de Cursus Desembrood Bakken.

Combideal: Desem compleet

Nicole

Ik had wel eens eerder brood gebakken, maar elke keer lukte het nét niet. Wat ben ik dus blij met de broodbakcursus. Na brood één had ik de smaak te pakken, dus meteen nog maar eentje gemaakt. Zeker weten mijn beste brood ooit, dankzij Marije!

Jos

Ik sta hier thuis niet bekend als de handy man, maar brood bakken kan ik nu! Ik ben zeer content met de basiscursus en ervaar de praktische video’s als een zeer welkome ondersteuning in dit leerproces. Bedankt voor alle tips!

Katarina

Dit zijn bakvaardigheden die je niet leert uit een kookboek! Ik heb heel veel geleerd van Marije's tips en ideeën gekregen om - voor mij - nieuwe soorten desembrood te bakken en thuis te experimenteren.

Sue

Ik had weinig ervaring en nu heb ik zoveel geleerd. Alles wordt heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd. Tijdens quarantaine heb ik mijn familie kunnen verwennen met smaakvol desembrood, zonder het huis te verlaten.