Bak Je Eigen Brood - Starterspakket - ACTIE 💥

Hét online broodcursuspakket voor beginnende en ervaren thuisbakkers. Ontdek hoe je met succes witbrood en volkorenbrood bakt met alle professionele Tips, Tricks & Tutorials in het Bak Je Eigen Brood - Starterspakket.
NU tijdelijk met 80% BLACK FRIDAY KORTING 💥

Basiscursus Brood Bakken € 79,00
E-book Spread the Love € 19,95
Extra EInstructievideo’s met Fijne Kneepjes € 27,00
Lidmaatschap Gistbakkers Gilde € 19,95
Marije's Persoonlijke Bakhulp € 99,00
Totale waarde € 244,90
80.8% korting Nu € 47,00
Welke betaaloptie wil je gebruiken?
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Voeg toe aan je bestelling
Besteloverzicht

"Normaal bak ik brood met de broodbakmachine, maar dit brood is vele malen lekkerder. Mijn allereerste brood is gewoon een succes geworden dankzij de super duidelijke uitleg van Marije!"

Wendy van Veen

"Ik had nog nooit een brood gebakken en sta hier thuis ook niet bekend als de handy man. Ik was op zoek naar een online cursus om in mijn eigen tempo en in mijn eigen keuken thuis te leren bakken. Vooral de ondersteunende filmpjes zijn iedere keer weer fijn om ´samen´ met Marije brood te bakken. Je krijgt weer zin in het volgende brood!"

Jos Pieters

"De hands-on video's geven opvallend duidelijk alle handelingen weer. Samen met de praktische tips was het daardoor heel eenvoudig om een robuust en smakelijk brood te bakken."

Annelies Leeuwe

"Het enthousiasme van Marije werkt aanstekelijk. Ook al was ik alleen, ik had het gevoel, dat ik samen met Marije een brood stond te bakken. Ik zou zo weer aan de slag willen. Dank je Marije!"

Astrid Thomas